Omaan kotiin on ihana hankkia taidetta ja sisustaa huoneita taiteen avulla näyttäviksi. Taiteen ensi hankinta voi kuitenkin tuntua hankalalta, jos ei ole aikaisemmin hankkinut omaan sisustukseen yhtään taidetta. On hyvä muistaa, että kaikki voivat hankkia taidetta kotiinsa ja sen ei tarvitse rokottaa omaa kukkaroa liikaa. Pienelläkin budjetilla voi tehdä näyttävän sisustuksen, joka on höystetty kauniilla taiteella. Kerromme tässä, mitena voit lisätä taidetta oman olohuoneen sisustukseen helposti ja edullisesti.

Olohuone on huone, jossa vietetään paljon aikaa ja huon on yleensä koko asunnon suurimpia huoneita. Olohuoneessa on usein myös paljon seinäpinta-alaa, joka antaa mahdollisuuksia taiteen lisäämiselle olohuoneeseen. On monia vaihtoehtoja, jolla voit luoda taiteellisen huoneen itsellesi. Tee yhdestä seinästä taideseinä. Taideseinä voi esimerkiksi sijaita sohvan takana, johon voi koota useita eri taideteoksia kokoelmaksi. Liikaa seinää ei kuitenkaan kannata koristella, vaan esimerkiksi yksi tai kaksi suurempaa taulua riittää yhdelle seinälle luomaan tunnelmaa.

Tauluja voi myös asetella ikkunan viereiselle seinälle ja kulmiin. Silloin valo ei loista niihin suoraan ja taide on aina nähtävissä. Yksi vaihtoehto on myös hankkia taidetta tapetin muodossa. Taidetta voi nykyisin tulostaa myös tapetille, joka on esimerkiksi yhden kokonaisen seinän kokoinen. Tällainen tehoste taideseinä on vaikuttavan näköinen, missä tahansa kodissa. Jos olet juuri muuttamassa ja et omista vielä huonekaluja voit hankkia koko sisustuksen, joka sointuu yhteen taulujen kanssa. https://www.masku.com/ tarjoaa kattavan valikoiman huonekaluja ja samoin myös sisutus tuotteita, jossa on taidetta, jota voi ihastella valmiiksi huonekaluja ostettaessa. Näin on helppo luoda itselle sointuva olohuone, jo ennen kuin tavarat ovat saapuneet omaan kotiin.