Pulaa asiakkaista? Näin markkinoit taidegalleriaasi tehokkaasti

aidegallerian markkinointi on ollut yksi mielenkiintoisimmista ja valaisevimmista kampanjoista, joiden parissa meillä on ollut ilo työskennellä tänä vuonna. Olemme kuitenkin oppineet myös, kuinka vaikeaa taidegallerian tehokas markkinointi voi olla.

Miksi taidegallerian markkinointi on niin tärkeää

Taidegallerian markkinointi on välttämätöntä vahvan tuotekuvan luomiseksi, arvostettujen taiteilijoiden arvostuksen saavuttamiseksi ja ennen kaikkea taiteesta kiinnostuneen yleisön houkuttelemiseksi. On huolestuttavaa, että joidenkin maailman suurimpien museoiden ja gallerioiden kävijämäärät näyttävät laskevan tasaisesti vuosi toisensa jälkeen.

Artnet ilmoitti muutama vuosi sitten, että Lontoon seitsemän suurimman taiteellisen instituution kävijämäärät ovat laskeneet huomattavasti: vierailijaluvut ovat pudonneet yli 26 miljoonasta vuonna 2014 vain 24,7 miljoonaan vuonna 2017. Kaiken kaikkiaan kävijämäärät ovat laskeneet jopa puolella miljoonalla vuosittain – tämä on kauhea tilanne taidegallerian omistajille. Huolestuttavasti pudotus on tapahtunut, vaikka gallerioiden omistajat ovat kehittäneet innovatiivisia ratkaisuja kävijöiden houkuttelemiseksi.

Keskustele yleisösi kanssa saadaksesi kävijöitä

Mieti, kuka on ihanteellinen kävijäsi, ja mieti, miten ja missä he päättävät kommunikoida. Selvitä, mikä sosiaalisen median alusta on kohdeyleisösi keskuudessa suosituin, ja ala markkinoimaan tässä kanavassa. Ajattele, kuinka puhuisit näiden ihmisten kanssa kasvokkain laatiessasi tehokkaita mainoskampanjoita.

Tapahtumien mainostaminen eri mediakanavissa

Vaikka on tärkeää kehittää joitain ikivihreitä taktiikoita, taidegalleriamarkkinointi voi usein keskittyä uusien taiteilijanäyttelyiden käynnistämiseen. Mainosta tulevia tapahtumia kiinnostavalla sisällöllä ja jaa tapahtumien yksityiskohtia sosiaalisessa mediassa – voit jopa kutsua vaikutusvaltaisia ​​bloggaajia ja toimittajia näyttelyysi paikalle. Kun olet saanut houkuteltua riittävästi yleisöä taidenäyttelyäsi varten, voit valmistaa pikkupurtavaa kävijöitäsi varten. Tätä varten Kitchenaid keittiövälineet ovat erinomaisia valintoja. Laadukkaita keittiövälineitä hankkiessasi voit samalla hankkia kattilat ja veitset tehokasta ruoanlaittoa varten.